Okategoriserade

Klubbtävling

Igår var det dags för årets första klubbtävling. Tanken var att jag skulle ta med er på resan inför en tävling men förra veckan var lite smått kaos så tyvärr.

Vi ställde iallafall upp i 4 klasser, det blev D-klasser eftersom det inte fanns C i alla. Trail in Hand C, Trail D, Pleasure D och Ranch Riding D. I D klass får man inte rida på stång, det blev därför en prövning för både mig och Mille att rida med tränsbett.

Ranch Riding D, detta var den sista grenen och jag tyckte Mille skötte sig väldigt bra, den ökade traven blev lite sen men annars är jag nöjd. Den blev en andra plats.
Trail in Hand C, vår första klass, jag väckte inte Mille tillräckligt innan fållan vilket resulterade i islag och minus poäng. Vi missade första platsen och kom på en andra plats.
Trail D, gick riktigt bra, är nöjd med hela rundan. Ett första pris 😃

Pleasure har inget mönster utan går ut på att rida runt fyrkantsspåret och visa upp hästens gångarter. Mille hade hyffsat form genom hela men blev lite för snabb för min smak, jag är dock väldigt nöjd eftersom vi tog första platsen. Än så länge har inte domarprotokollen kommit ut men det ska bli spännande att se vilka poäng vi fick i alla klasser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *