Precious Miles, Tävling

Resultatet är här 😄

Nu har jag fått protokollen från tävlingen. Så kul och se och måste säga att jag är ganska nöjd ändå 😄 I trailen visste jag ju redan att han släpade fötterna i ryggningen samt att han slog i travbommarna. Det är sådant vi får jobba på, att väcka honom innan och lyfta honom så han är med. Pleasure, där är jag nöjd ändå, han gillar inte tränsbett så vi får träna mer med de och göra det till något positivt 🙂 Ranch Riding, det är bytet vi får träna på, vi tränar ju på de flygande men inte riktigt där ännu. Sedan får vi sträva mot att plussa lite istället för att ligga på 0😉

Trail at Hand C, snopet 0,5 poäng som snuvade oss från en första plats. Grinden kan vi egentligen, han ville bara inte. Bommarna är samma som i uppsuttet, jag måste väcka honom. Får skylla på att det var väldigt långt avstånd jämfört med vad vi tränat så vi måste träna mer på längre avstånd. Men jag har hittat mycket vi behöver träna på och en hel del som fungerar riktigt bra 😄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *